За Владимир Нгуйен

IMG_3617Здравейте, името ми е Владимир Нгуйен. От дълго време планирах да направя свой собствен блог, в който да изразявам неща от своя живот, които са интересни за мен и бих се радвал да споделя с повече хора.

Част съм от най-голямата верига вегански ресторанти в света Loving Hut. Занимавам се със здравословно хранене и екологичен начин на живот, бойни изкуства и уеб сайтове (уеб дизайн, SEO). Ето защо това са част от темите, за които пиша в своя блог. Съосновател съм на сайта ecovege.org .

Дълго време търсих име за своя блог. Един ден името на домейна “EnterDao” дойде изведнъж като прозрение и се оказа, че наистина е свободно! Исках то да е кратко, лесно за запомняне и писане, като в същото да време изразява темата на моя блог – “Да влезеш (enter) в моето Дао (dao – същността, пътя). Постепенно ще публикувам информация в блога. Надявам се влезли в моето Дао да намерите вдъхновение, полезна информация и радост за своя живот!

В медиите

Тук може да видите мои участия в различни телевизионни и радио предавания, списания и вестници, които може да представляват интерес за вас:

ТВ предавания

ноември 2013 – VTV – предаване “Еко Арена” – Веганска салата с темпе за световния ден на веганите

октомври 2012 – VTV – предаване “Еко Арена” – тема на разговора е веганският начин на живот и околната среда

септември 2012 – bTV – Новини – bTV: “За една пържола са нужни над 4500 литра вода

5 януари 2012 – TV7 –  предаване “Споделено с Камелия” –  тема “Живея като веган”

20 април 2010 – Supreme Master TV – предаване  “VEGETARIANISM : THE NOBLE WAY OF LIVING” – рецепта “Кюфтенца от покълнала леща и вегански миш-маш”

Радио предавания

22.03.2012 – БНР – “Графити по въздуха” – за веганството

Пресата

28 януари 2012 г. – вестник “Преса” –  “Последовател на Брус Лий готви мешана скара без месо”

Списание Усури –  интервю -“Природата ни е дала толкова много

3 Responses to За Владимир Нгуйен

  1. Ивет казва:

    На добър час на блога ти, Влади! Пожелавам ти творческо вдъхновение, за да кажеш много, много интересни и полезни за твоите читатели неща.

  2. Биана казва:

    Аз пък как да не знам, че имаш блог, на коя планета съм била…
    Влади, с позитивната си нагласа, доброта и усет към всичко живо винаги ще имаш успех и ти желая от цялото си сърце да се разширяваш – още и още, и още…
    Контактите с тебе са контакти с един по-добър свят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


+ 3 = 11

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Блогът на Владимир Нгуйен