Коледни свещи в Лайтхаус

Споделям с вас тези коледни свещи на Ligthouse. Не мисля, че е нужно да ви казвам, че са много яки! Вие сами ги разгледайте и дайте вашето мнение. Според мен те са създадени с доста съзидателност (креативност), въображение.

Това прави тези коледни свещи вдъхновяващи и чудесно произведение на изкуството. Някои от моите приятели вече са им фенове и предполагам не е никак малка вероятността да зарадват своите близки за празниците.
Коледна свещВсяка коледна свещ е изработена ръчно и си има свой уникален аромат. Аз лично имам малко по-слабо обоняние, но каквото е хубаво се усеща. Нужно е да се остави и свещта да погори повече, но това и продавачите в магазина може да ви го кажат.
Коледните свещи на Lighthouse може да намерите в сайта им http://www.lighthouse.bg/, както и в двата магазина в София. Те са на адреси:

Магазин LightHouse – София, бул. Патриарх Евтимий №46

Магазин за свещи LightHouse, Mall CCS – Сити Център София, бул. „Арсеналски” №2

Коледни свещи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


× 5 = 25

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Блогът на Владимир Нгуйен