Крав Мага – тренировки в София при моя приятел Седрик: информация

Казвам се Седрик, французин, преподавам Крав Мага в София два пъти седмично.
Практикувам Крав Мага от 2008 г. и съм се обучавал при експерта Стив Наори (5ти дан Крав Мага) в Париж в продължение на 5 години.

Крав Мага СофияСертифициран инициатор съм към Krav Martial Federation(имам първа степен за преподаване) от септември 2014 г. Посещавал съм различни семинари по Крав Мага, както и в Израел през 2014 г. Преподавам на английски език (или френски при желание), превод е възможен тъй като повечето от трениращите в групата говорят английски и български. Освен това практикувам и други бойни спортове с цел усъвършенстване на уменията ми.
Крав Мага включва техники за самозащита, които биха ви помогнали да се справите с всеки възможен вид агресия на улицата. Техниките са прости, прагматични и ефикасни (Крав Мага се използва главно от специалните части и полицията – Mossad, Raid, Swat, FBI и др.).
Курсовете са насочени към мъже и жени на поне 15 годишна възраст в добро здравословно състояние, няма специални физически изисквания.
В този спорт са позволени всички възможности за самозащита (вкл. и мръсни) целящи да спасите живота си от удар,Крав Мага тренировки ритник, атаки с нож, пистолет и др. Освен техники за самозащита тренировките включват и цялостно трениране и поддържане на физическото състояние, техники на земя, примерен бой и др.
Място за трениране – София, Евлоги Георгиев“ 169 – карате-клуб „Overfight“
Вторник от 20.15 до 21.45
Четвъртък от 20.00 до 21.30
Неделя от 11.00 до 12:45
5лв за една тренировка като първата е безплатна.
За повече информация:

sithrica@gmail.com

https://www.facebook.com/kravmagainitiationsofia