Блогът на Владимир Нгуйен

Влез в моето Дао

Сифу Питър Нгуйен от САЩ на тренировъчна сесия в София

DSC_0444Уважаеми приятели,

по покана на Владимир Нгуйен, инструктор в Кунфу център „Сюангуей“ през месец март в България ще дойде на лично посещение сифу Питър Нгуйен* от Лос Анджелис, САЩ . По линия на обмяна на опит между школите той ще проведе тренировъчни сесии на 26 и 27.03.2016г. в КФЦ „Сюангуей” в гр.София.

Прочети повече

За ГМ Любомир Йорданов

Любомир Йорданов е главен инструктор на IMASTI (Международен Институт по Бойни Изкуства и Специални Тактики) и има повече от 30 години стаж в бойните изкуства. Получава през 2011 грандмайсторска степен от прекия ученик на Брус Лий Грандмайстор Ричард Бустило.

Той е награден по време на церемония в Залата на Славата на Досе Парес в Себу Сити, Филипините с цялостна награда за ценен инструктор и личност посветил живота си безкористно и себеотрицателно за напредъка и развитието на филипинските бойни изкуства, в часност на Досе Парес Ескрима. Любомир започва с Шото-кан карате първите 5 години, след това 1 година в Йоши-мон карате , получава черен колан в карате през 1980г. През следващите 22 години усилено практикува Джун Фан Джийт-Кун-До (ДКД) и има над 14 години стаж във Филипинските бойни изкуства. Той е основателя на IMASTI .

Прочети повече

Кунг фу от Шаолин в НДК

шаолинНа 3 февруари 2014 г. от 19ч. в зала 1 на НДК по случай настъпването на Китайската нова година (тази година под знака на коня) ще има представление на китайски танци, както и участие на кунг фу школата „Шаолин Тагоу”.

Организаторите на събитието обещават зрелище, което ще може да ни запознае с мистиката, красотата и енергията на културата на Изтока.

Танцовата трупа „Джънг-джоу” е носителка на редица награди в Китай. Създадена е през 2004 и е известна като „най-жизнената и вдъхновяваща трупа”.

Прочети повече

bg_BGBulgarian
en_USEnglish bg_BGBulgarian