The blog of Vladimir Nguyen

Enter in my Dao

Training Sessions with Sifu Peter Nguyen

DSC_0444Dear friends,

At the invitation of Vladimir Nguyen, an instructor at Kung-fu Centre Xuangui, sifu Peter Nguyen*will visit Bulgaria in March. In the vein of experience exchange between martial arts schools he will conduct training sessions on 26th and 27th March, 2016 at Kung-fu Centre Xuangui in Sofia.

Read more

За ГМ Любомир Йорданов

Любомир Йорданов е главен инструктор на IMASTI (Международен Институт по Бойни Изкуства и Специални Тактики) и има повече от 30 години стаж в бойните изкуства. Получава през 2011 грандмайсторска степен от прекия ученик на Брус Лий Грандмайстор Ричард Бустило.

Той е награден по време на церемония в Залата на Славата на Досе Парес в Себу Сити, Филипините с цялостна награда за ценен инструктор и личност посветил живота си безкористно и себеотрицателно за напредъка и развитието на филипинските бойни изкуства, в часност на Досе Парес Ескрима. Любомир започва с Шото-кан карате първите 5 години, след това 1 година в Йоши-мон карате , получава черен колан в карате през 1980г. През следващите 22 години усилено практикува Джун Фан Джийт-Кун-До (ДКД) и има над 14 години стаж във Филипинските бойни изкуства. Той е основателя на IMASTI .

Read more

Кунг фу от Шаолин в НДК

шаолинНа 3 февруари 2014 г. от 19ч. в зала 1 на НДК по случай настъпването на Китайската нова година (тази година под знака на коня) ще има представление на китайски танци, както и участие на кунг фу школата „Шаолин Тагоу”.

Организаторите на събитието обещават зрелище, което ще може да ни запознае с мистиката, красотата и енергията на културата на Изтока.

Танцовата трупа „Джънг-джоу” е носителка на редица награди в Китай. Създадена е през 2004 и е известна като „най-жизнената и вдъхновяваща трупа”.

Read more

en_USEnglish
bg_BGBulgarian en_USEnglish