DSC_0444Уважаеми приятели,

по покана на Владимир Нгуйен, инструктор в Кунфу център „Сюангуей“ през месец март в България ще дойде на лично посещение сифу Питър Нгуйен* от Лос Анджелис, САЩ . По линия на обмяна на опит между школите той ще проведе тренировъчни сесии на 26 и 27.03.2016г. в КФЦ „Сюангуей” в гр.София.

Темите на тренировъчните сесии ще са:

  • JKD Kick-boxing /кик-бокс/
  • Trapping /капаниране/ и лепкави ръце /чи сао/
  • Граплинг и Shoot Wrestling
IMG_4257
Сифу Нгуйен в Академията на Дан Иносанто

Тренировъчните сесии ще са 2 дена по 5 астрономически часа. Отворени са за практикуващите бойни изкуства от всички направления, които искат да почерпят опит от сифу Нгуйен.

Препоръчително е носенето на чифт боксови или уредни ръкавици, както и лапи.

Дати на провеждане: 26.03.2016г /събота/   от 14,30ч – 19:30.

27.03.2016г /неделя/ от 12,00ч – 17:00.

такса за участие: 60 лв.

Място на провеждане: Зала на „Петте съвършенства“ гр.София, ж.к.Младост І,
ул. Михаил Тенев № 6, вх. Б

За записване и допълнителна информация: Владимир Нгуйен 0895 937420,

e-mail: vladonguyen@gmail.com

Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/235677056768148/

ron-diana2
Сифу Питър Нгуйен със своите учители Даяна Лий-Иносанто и Рон Балики

* Биография на сифу Питър Нгуйен

Сифу Питър Куанг Нгуйен започва пътя си в бойните изкуства в Inosanto Academy of Martial Arts /Академията по бойни изкуства на Дан Иносанто/. След 7 години на интензивни тренировки той натрупва почти 5000 учебни часа в нея, което го прави най-редовно посещавалия занятията ученик в Академията по това време. Това е също причина да получи честта да води групи в Inosanto Academy за периода от 2000 до 2005.

През 2006 сифу Питър основава асоциацията “Legacy Jeet Kune Do” и продължава да преподава в UCLA (University of California, Los Angeles), Hollywood Boxing Gym и Underdog Brazilian Jiu-Jitsu Academy. В момента той живее и преподава в Лос Анджелис, Калифорния, както и на семинари в Съединените щати и Европа.

Сифу Питър Нгуйен е сертифициран едновременно да преподава Джийт Кун До от трима учители: Дан Иносанто, Йори Накамура и Рон Балики.

Сифу Питър също получава право да преподава Филипински бойни изкуства от Дан Иносанто и японски Shoot Wrestling от сенсей Йори Накамура. Освен това има степени в Муай Тай от Кру Роджър Лури и Савате, тренирал е интензивно Индонезийски Силат и Уин Чун.

По професия Питър Нгуйен е адвокат и често изнася лекции в Калифорнийския университет и щата Калифорния.